۶ روش برای بازگرداندن اعتماد همسر به رابطه زناشویی

روش های موثر برای بازگرداندن اعتماد همسر کدامند؟!

دوستان عزیز سایت آگاه باشیم در این مقاله قصد داریم به یک فرایند به نام «فورث» بپردازیم که برای افرادی مناسب است که اعتماد خود را از دست داده اند و دچار صدمه روحی شده اند و به دنبال راهی برای بازگرداندن اعتماد همسر خود به رابطه زناشویی می باشند.

این فرمول برای هر دو طرف رابطه کارساز است و به آن ها در بهبود و تقویت روابطشان کمک می کند. این یک فرآیند آسان و سریع نیست. این روش نیازمند متعهد بودن و تمایل هر دو طرف برای بهبود رابطه و بازگرداندن اعتماد از دست رفته است. هنگامی که این روش را به طور کامل اجرا نمایید، روابطتان دوباره از سر گرفته می شود.

هنگام خواندن و اجرا کردن فرمول زیر حتما توجه کنید که بخش «کام» برای افرادی است که دچار اشتباه شده اند و بخش «فورث» برای گروهی است که صدمه روحی دیده اند. بنابراین توضیحات را با دقت مطالعه کنید و سپس به اجرای آن ها بپردازید.

۱ – احساسات خود را بیان کنید و اجازه دهید فرد مقابل نیز همین کار را بکند

هنگامی که مرحله اول را به طور کامل انجام دادید و اشتباهات خود را از ذهن طرف مقابلتان پاک کردید، گام بعدی این است که احساسات خود به طور کامل بیان کنید. همچنین باید به افکار و احساسات فرد مقابل نیز گوش دهید.

۲ – دلسوزانه گوش دهید

برای دفاع از خود از انجام هرگونه واکنشی خودداری کنید. افراد آسیب دیده باید احساسات خود را بیان کنند تا تخلیه شوند. پس اگر به دنبال بازگرداندن اعتماد همسرتان هستید با تمام وجود به حرف هایش گوش کنید و به او اطمینان دهید که دیگر به هیچ عنوان هیچ آسیب روحی و روانی به او وارد نمی کنید و متعهد می شوید که به دنبال جبران و بازگرداندن اعتماد از دست رفته هستید.

عذرخواهی کردن

۳ – از آن ها عذرخواهی کنید

هنگامی که فرد دارد درباره احساسات خود با شما صحبت می کند به هیچ عنوان زمان مناسبی برای عذرخواهی کردن نیست. در این هنگام شما فقط به حرف های او گوش دهید. میزان و چگونگی عذرخواهی کردن بستگی به میزان آسیب روحی دارد که به وی وارد شده است.

برای بازگرداندن اعتماد همسر، روش های مختلفی برای عذرخواهی کردن وجود دارد. مثلا ممکن است همسرتان متوجه شده باشد که شما به مهمانی خانوادگی به دلیل انجام کارهای شرکت تان نیامده اید، دروغ است. در این حالت آسیبی که به وی وارد شده است از نوع آسیب های خیانت است.

این نوع از آسیب ها بسیار جدی است، چرا که در این حالت شخص دیگری را مهم تر از خانواده خود قرار داده اید. در این حالت معذرت خواهی و گوش دادن به درد و دل های طرف مقابل بسیار کمک کننده است. این زمانی است که شما به عنوان یک فرد خطاکار باید التیام بخش آسیب های روحی همسرتان باشید و به گونه ای به فکر بازگرداندن اعتماد از دست رفته همسرتان نیز باشید.

چه چیزی باعث انجام این اشتباه شد؟ سعی کنید ابتدا خود درونی تان را درک کنید و ترس های خود را بشناسید، سپس می توانید به راحتی به این سوال پاسخ دهید. مثلا ممکن است شما به دلیل ترس از بروز برخی اتفاقات این اشتباه را انجام دهید. ترس از تنها بودن ممکن است باعث شود که شما دست به خیانت بزنید. از یک فرد روانشناس کمک بگیرید تا بتوانید ترس های خود را شناسایی و بر آن ها غلبه کنید.

۴ – با طرف مقابل به گفت و گو بپردازید تا اعتماد از دست رفته سریع تر ترمیم شود

پس از پاک کردن اشتباهاتتان از ذهن طرف مقابل و عذرخواهی کردن، صحبت و گفت و گو کردن با وی گام بعدی است. هنگامی که خشم فرد مقابل فروکش کند، می توانید منطقی به گفت و گو با وی بپردازید.

مجددا تکرار می کنیم برای بازگرداندن اعتماد همسرتان به هیچ عنوان نباید طرف مقابل را در انجام اشتباهتان مقصر بدانید. در عوض سعی کنید از طریق صحبت کردن با وی زخم های روحی اش را التیام ببخشید. روانشناسان می توانند در بروز مشکلات عاطفی این چنینی به شما کمک کنند و شما را راهنمایی کنند تا بتوانید روابط خود را تقویت کنید و با بازگرداندن اعتماد از دست رفته همسرتان رابطه زناشویی گرم و صمیمانه خود را مجددا احیا کنید.

به طور واضح درباره ترس های تان و کارهایی که انجام داده اید با یکدیگر صحبت کنید.

صحبت کردن باعث برطرف شدن مشکلات می شود. مثلا ممکن است شما به دلیل عدم توجه همسرتان به شما، به او خیانت کرده اید. این کار به خاطر ترس شما از تنها شدن است.

سعی کنید درباره تمام ترس های خود با همسرتان صحبت کنید تا بتوانید راه حلی برای آن ها پیدا کنید. آن ها حق دارند دلیل بروز این اتفاقات را بدانند. این کار کمک می کند که هر دوی شما مسئولیت کارهای خود را بپذیرید و به سوی ترمیم و بازگرداندن اعتماد از دست رفته حرکت کنید.

مثلا اگر شما از حساب مشترکی که برای مراقبت از والدین تان است، استفاده شخصی کرده اید، خواهرها و برادرانتان باید دلیل این کار شما را بدانند. توضیح این دلایل باعث می شود که کدورتی بین شما ایجاد نشود، حتی گاهی شاید آن ها بتوانند کمک بیشتری به شما کنند.

پس حتما در مورد اتفاقات و دلایل بروز آن ها بدون هیچ گونه ترسی با دیگران صحبت کنید. صحبت کردن باعث از بین رفتن سوءتفاهمات می شود و شأن و شخصیت شما را در بین اطرافیان تان لکه دار نمی کند.

اگر بتوانید شفاف و با صداقت با طرف مقابلتان صحبت کنید، به تمام ترس ها، نگرانی ها و دغدغه های یکدیگر پی می برید و راحت تر با آن ها برخورد می کنید. افراد معمولا به کسانی که ارزش های اجتماعی را محترم می شمارند، بیشتر اعتماد می کنند. سعی کنید همیشه نسبت به خانواده خود صداقت داشته باشید تا هیچ گونه کدورت و ناراحتی بین شما و رابطه زناشویی تان ایجاد نشود.

ریشه یابی کردن مشکلات

۵ – مشکلات را ریشه یابی کنید

سعی کنید دلیل اصلی و اساسی مشکلی که باعث شده است اعتماد در رابطه شما از بین برود را متوجه شوید تا همسر شما کمتر احساس آسیب دیدگی کند و بتواند دوباره به شما اعتماد کند.
هدف شما باید فهمیدن دلایل اصلی بروز این اشتباه و نادیده گرفتن احساسات باشد تا بتوانید به بازگرداندن اعتماد از دسته رفته طرف مقابل تان اقدام کنید و مجدد عشق و علاقه او را به رابطه خود جلب نمایید.

۶ – همه چیز را شفاف بیان کنید

گام ششم برای کسی که دچار اشتباه شده است، این است که در گفتار خود شفافیت داشته باشد و همه چیز را به طور واضح بیان کند. او باید برای این کار خود پیش قدم شود نه این که شریکش از او بخواهد. اگر شما این کار را انجام دهید انگیزه اعتماد دوباره را به همسرتان خواهید داد.

شفافیت، باعث بازگرداندن اعتماد از دست رفته همسرتان می شود. مثلا اگر شما عضو یک موسسه خیریه هستید و از حساب موسسه برای استفاده های شخصی برداشت کرده اید، برای جبران این اشتباه باید در مورد تمام حساب و کتاب ها شفافانه پاسخگو باشید.

تمام کسانی که به نوعی از اشتباه شما آسیب دیده اند باید به طور کامل در جریان تمام امور قرار بگیرند. اگر در بیان واقعیت هیچ چیزی را پنهان نکنید، می توانید امیدوار باشید که همه چیز درست می شود. گاهی اوقات شرایط باعث ارتکاب برخی از اشتباهات می شوند. شما می توانید برای بیان واقعیت از تمامی امکانات مانند تماس صوتی، پیامک، رسانه های اجتماعی و یا ایمیل استفاده نمایید. این به این معنی است که شما باید رمز تمامی این ها را در اختیار افراد قرار دهید تا آن ها بتوانند به راحتی همه موارد را چک کنند.

این کار به آن ها کمک می کنند که بتوانند راحت تر دوباره اعتماد کنند چرا که شما تمام اطلاعاتی را که در گذشته از آن ها پنهان کرده اید، هم اکنون در اختیارشان قرار داده اید. برای این که نشان دهید در گفتار خود شفافیت و صداقت دارید باید به چند سوال پاسخ دهید. چه اطلاعاتی را پنهان کردید؟ چرا دوست نداشتید دیگران از این اطلاعات آگاه شوند؟

حتی اگر موارد دیگری را نیز از دیگران پنهان کرده اید، اکنون بهترین زمان برای بازگویی آن هاست. شفافیت در گفتار به معنای بیان همه چیز است. اگر شما به پنهان کاری ادامه دهید، فقط کار را برای خود دشوار نموده اید و ترمیم و بازگرداندن اعتماد از دست رفته را سخت تر می کنید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.